top of page

Danspartners

Zelf een danspartner kiezen is volgens ons het beste. Je inschrijven mét een danspartner heeft daarom onze voorkeur.

Heb je zelf echter je best gedaan om iemand te vinden, maar lukt dit niet? Dan mag je altijd onze hulp inschakelen.

We kunnen echter niets beloven!

Hoe vind je een danspartner?

Heb je (nog) geen danspartner en wil je je toch inschrijven? Dan geven we je de volgende tips:

 

 • Plaats een oproep op social media of stuur een e-mailbericht naar jouw contactpersonen en nodig mensen uit om samen een proefles te volgen! Wie weet heeft een van jouw collega's interesse.
   

 • Via diverse tangosites kun je je aanmelden bij 'danspartner' gezocht. Daar kun je zien of iemand zich heeft aangemeld waarmee je in contact kunt
  komen.

   

 • Er zijn meerdere proeflessen waar je naartoe kunt gaan om te ontdekken wat tango voor jou en een mogelijke partner kan betekenen.
   

 • Je kunt je - wanneer het écht niet lukt een partner te vinden - bij ons inschrijven met een verzoek om een oproep te doen via ons bestand. Geef in dat geval je complete adresgegevens, telefoonnummer, lengte en leeftijd aan ons door. Deze gegevens brengen we uiteraard niet naar buiten, het is slechts bedoeld om je in contact te brengen met iemand.
   

 • Neem vlak voor aanvang cursus contact met ons op als je nog niemand hebt!

Onze hulp inschakelen

Als wij jou helpen met het vinden van een danspartner voor een hele cursus, dan proberen we om jou (de eerste cursus) in contact te brengen met een van de huidige cursisten. Zo maak je niet alleen kennis met de tango, maar bouw je ook jouw eigen tangokring op. Voor een vervolgcursus lukt het hopelijk om zelf iemand te kiezen uit  jouw verkregen tangokring.

Invalpartner gezocht
of worden

Ziek, te druk, op reis of verhinderd om een andere reden? Het kan altijd een keer voorkomen dat een danspartner de les niet kan volgen. In dat geval is het fijn om een alternatief achter de hand te hebben. Het is handig om onderling telefoonnummers uit te wisselen, dan sta je nooit in het kou.

 

Wil je een keer invallen, of zoek je een invaller? Laat het ons dan weten.

Wij hebben speciaal hiervoor een lijst samengesteld. Deze is bedoeld voor cursisten van El Corazón.

Op de lijst staan de dansniveaus van de invalpartners genoteerd. Een invaller met hetzelfde niveau als diens danspartner of hoger is het beste. Voor de hele cursus geldt dan het gewone cursustarief.

 • Onder invallers worden danspartners verstaan die al lessen bij tangoschool El Corazón. 
 • Als het een invalpartner betreft die niet (meer) lest bij El Corazón en wil invallen voor een losse les, dan geldt het tarief van een losse les à 1 uur €16.
bottom of page